dnt ung

2021 er året da vi blåser liv i vår DNT Ung gruppe igjen. DNT Ung er en organisasjon for unge mellom 13 og 26 år. På landsbasis har organisasjonen 48 000 medlemmer og er den støretse friluftsorganisasjonen for unge i Norge. DNT Ung har et eget landsstyre, og innen utgangen av april hvert år avholdes landsmøte med representanter fra DNT-grupper fra hele landet. Som delegat kan din stemme være med å prege det fremtidige friluftslivet i landet.
 
DNT Ung Ringerike ønsker vi at skal drives av ungdommen selv, men med aktiv støtte fra hovedforeningen, dvs. kontoret til DNT Ringerike og DNT Sentralforeningen. Viktigst for oss er det å å skape et godt turmiljø for unge, og samtidig heve kompetansen innen tur- og friluftsliv. Vi hjelper dere å realisere drømmer som hytteturer, hengekøyeturer, spillkvelder, toppturer, morgenpaling og turskøyter.

Ønsker du å være frivillig turleder så ta kontakt så skal vi sørge for at du får turlederkurs og turlederjakke. Per idag har vi to som er igang og med de to drar vi nå i gang noen turer. Under ser du fortløpende hvilke turer vi har på programmet. Verv deg som frivillige eller bli med på tur som deltaker. Kanskje det ene først og det andre etterpå. Velkommen på tur med DNT Ung Ringerike!  

Som ungdomsmedlem av DNT Ringerike får du redusert pris på overnatting på koiene. Ønsker du melde deg inn kan du gjøre det på "knappen" under. Vi krever ikke medlemskap for deltakelse på turer, men der det er avgift på enkelte turer og aktiviteter blir det billigere for de som er medlem. Men som regel er deltakelse gratis.

Nærturer med
DNT Ung Ringerike

DNT Ung Ringerike arrangerer turer hovedsakelig lokalt på Ringerike. Noen turer er bestemt et år i forvegen og står presentert i DNT Ringerikes turprogram, Skauleisposten, andre tas på sparket og publiseres kun på Facebook. 


​​​​​​​"Tur torsdag"

Tur annenhver torsdag kl. 1700. 
Padling, mat over bål, fine turmål, spillkvelder mm. Oppmøte blir Hønefoss rutebilstasjon med felles avreise til turmålet. Ev. oppmøte direkte ved turstart.

Ønsker du være turleder i DNT Ung?

DNT Ung Ringerike trenger flere turledere. Jo flere turledere, jo flere turer! Vi tilbyr vårt DNT turlederkurs gratis i 2021 for å bygge opp en god stab med ressurspersoner. Kontakt oss hvis du er interessert. 

Våre førstkommende turer og aktiviteter

Ingen kommende aktiviteter.

Her er DNT Ung Ringerikes Facebookside

https://www.facebook.com/DNTungRingerike