Om Steinsletta havkajakklubb

Foto: Per Erik Opseth

Steinsletta Havkajakklubb ble stiftet 5. november 2018. Formålet er å samle alle de mange aktive padlere i distriktet og jobbe for å fremme kajakkinteressen. Vi ønsker å skape et aktivt, trygt og godt padlemiljø i nærområdet. Kajakklubben ble en del av DNT Ringerike 24. februar 2020. 

Klubben har sitt faste utgangspunkt på Sundvollstranda i Hole. Her har vi et naust med plass for kajakk og vi gjennomfører faste onsdagsturer herfra kl. 18 i sesongen. Turene ledes av en turleder, og ruta legges opp etter ferdighetsnivået til de som møter opp. Dette er turpadling, og det er ikke uvanlig at vi stopper for en rast underveis. Har du ikke kajakk, kan du leie av klubben. Informasjon om utleie finner du på våre hjemmesider. 

Klubben arrangerer også ulike kurs for ulike ferdighetsnivåer. Styret:
Styreleder: Ellen Margrethe Stabursvik
IT og medlemsadmin: Arne Berg
Materiell: Arnulf B. Vik
Sekretær: Bjørn Berge

Klubbens e-postadresse: shkk@dnt.no

Kurs og arrangementer som skal ha eksterne deltakere vil bli administrert via DNT-systemet (annonseres på våre nettsider under DNT Ringerike).

Klubbinterne arrangementer som eksempelvis onsdagspadlinger vil bli annonsert og administrert via Spond


Klubben har egen side på Facebook. Dette er en lukket gruppe for medlemmene i klubben. Her deler vi våre turerfaringer og beskriver livet i klubben. En del arrangementer vil også kunne bli markedsført på Facebook, men påmelding skjer ikke her (det gjøres i Spond eller DNT-systemet).


SHKK har også en egen side på Instagram.

Vi vil gjerne at du følger denne kontoen og laster opp egne padlebilder. Bruk da emneknaggen #steinslettahkk for å tagge oss til ditt bilde.