Medlemskap Steinsletta havkajakklubb

Foto: Per Erik Opseth

Medlemsfordeler:
En mulighet til å treffe og bli kjent med likesinnede padlere i et trivelig og sosialt miljø. Det legges opp til jevnlige padleturer i løpet av året. Og det blir flere arrangementer av ulik karakter. Bli med da vel!

I tillegg har du alle medlemsfordeler som andre DNT-medlemmer (se www.dnt.no).

Bruk av Spond og Facebook:
Som medlem får du også tilgang til klubbens medlemsgrupper på Facebook og i Spond.

Alle klubbinterne arrangementer som onsdagspadlinger, klubbturer o.l vil bli administrert via påmelding i Spond. Dette er viktig også med tanke på evt smittesporing dersom smitte skulle oppstå blant noen av medlemmene.

Spond vil også kunne bli brukt til å administrere betaling for leie av kajakk med utstyr under klubbarrangementer. Denne betalingsløsningen er sikker og godkjent (betaler med kredittkort som verifiseres med Bank-ID/Bank-ID på mobil).

I Facebook-gruppen deler medlemmer sine turopplevelser med andre og her utveksles informasjon som kan være interessant for kajakkpadlere. Her kan også enkeltpersoner invitere til spontane turer i privat regi som ikke er en del av SHKKs aktivitetsprogram.


Medlemskap: 
Ønsker du å bli medlem må du først melde deg inn i DNT. Det kan du gjør her på DNTs nettsider.

Deretter må du bli med i Steinsletta Havkajakklubb sin Spond-gruppe. Det koster ingenting ekstra å bli med i SHKK når du først er medlem av DNT.

Alle Spond-grupper er lukkede, man må bli invitert inn. For å få invitasjon til gruppa, send e-post til shkk@dnt.no eller arneb2@online.no ​​​​​​​

Det kan ta noen minutter før du får respons - vær tålmodig.