KanoUTleie DNT Ringerike

Kanoene til DNT Ringerike er tilgjengelig for utleie til medlemmer, og reservering skjer til Vibeke Tjøm på telefon 926 64 825 eller Ellen Næsje 95240607.

Kanoutleie

Kanoutleie fra Steinsfjorden Montessoriskole i Åsa er et tilbud til medlemmer i DNT. Dersom du ønsker å leie kano er det en forutsetning at du leser og er inneforstått med våre vilkår og ditt ansvar ved leie som beskrevet nedenfor. Når du gjennomfører bestilling bekrefter du at du har lest og godkjenner vilkårene.

Leie av kano

For å bestille kano tar du direkte kontakt med administrasjonen - gjerne noen dager i forveien. Vi har 2 kanoer for utleie av typen Mad River Adventure 16. Det går fint å padle 2 voksne og et barn sittende i midten av kanoen.

Pris pr. dag er kr 200,- for medlemmer/kr 300,- for ikke-medlemmer.
Pris pr. helg er kr 450,- for medlemmer/kr 600,- for ikke-medlemmer

Rutiner og ditt ansvar som bruker ved leie av kajakk

For å bestille kano eller kajakk tar du direkte kontakt med administrasjonen - gjerne noen dager i forveien. Vi har 4 kajakker og 3 kanoer for utleie.
Pris pr. dag er kr 200,- for medlemmer/kr 300,- for ikke-medlemmer.
Pris pr. helg er kr 450,- for medlemmer/kr 600,- for ikke-medlemmer.

Rutiner og ditt ansvar som bruker ved leie av kajakk

Kanolageret ligger ved Steinsfjorden Montessoriskole i Åsa – på hjørnet av den gamle skolebygningen.

Det skal være hyggelig å komme seg ut, både på kurs og på en herlig ettermiddagstur på vannet midt i uka. Vi forventer at alle som bruker utstyret tar godt vare på dette og legger det tilbake på plass der de fant det. Skader på utstyret skal rapporteres og kostnader for å reparere skader som følge av skjødesløs behandling vil kunne bli belastet leietaker.

Om lageret og utstyret

På lageret finner du årer, flytevester og traller. Det er mange som bruker utstyret og det er ditt ansvar som bruker å passe på at alt som tas ut, etterpå tas med tilbake, og plasseres på samme sted som du fant det.

HUSK Å LÅSE DØRENE FØR AVREISE OG LEGGE NØKKELEN TILBAKE I NØKKELSKAPET.

Retningslinjer ved utleie

Leietaker er personlig ansvarlig for utstyret og forplikter å returnere leid utstyr i den stand det var i ved utleietidspunktet. Dersom utstyret er forringet under leieperioden skal leietaker erstatte leid utstyr. Leietaker skal umiddelbart gi beskjed dersom utstyret blir forringet.

Utstyret skal hentes og bringes tilbake til Steinsfjorden Montessoriskole i Åsa (Gamle Vegård skole) hvis ikke annet er avtalt.

Betaling skjer til DNT Ringerikes vippskonto 113915 etter bestilling. Husk å merke innbetalingen med "leie av kano". Ved bekreftet innbetaling får du tilsendt koden til låsen.

DNT Ringerike vil understreke at bruk av kanoer skjer på eget ansvar. DNT Ringerike påtar seg ikke ansvar for økonomiske følger av mulige skader/uhell som måtte inntreffe. Deltagerne anbefales derfor å tegne individuelle forsikringer.

Vi gjør oppmerksom på at det er kun flytevester som følger kanoene, noe som forutsetter at brukerne er svømmedyktige. Ved behov for redningsvester må brukerne selv sørge for dette.