Holleiamarsjen

Holleiamarsjen er en fin turmarsj på fine stier for store og små fra Aklangen til Lerbergsetra. Stranden Idrettslag arrangerer i år dette i samarbeid med Barnas Turlag Ringerike.

På setervolden venter aktiviteter for barna og varme griller, så ta med egen mat. Ta gjerne med fiskestang til barna, slik at de kan prøve fiskerlykken i Lerbergsetertjernet (under oppsyn av egne foreldre). Salg av kaffe og kaker.

Kort løype på 3 km, er beregnet for 6 år og eldre. Lang løype er 5 km. For de aller minste er det også en miniløype på ca. 1,5 km med parkering ved Engelen. Se eget kart. Det er ikke fremkommelig med barnevogn. Start er mellom kl. 11:00 og 11:30. Av hensyn til jegere ber vi alle om å være på vei ned fra skogen innen kl. 17.

Startkontigent: kr. 20,- pr. person eller kr. 50,- pr. familie. Veiavgift til grunneiere kommer i tillegg (kr. 30 pr. bil). Ta med kontakter/veksel.

Meld deg på høstens vakre eventyr! Gå inn på Facebook og klikk at du kommer og skriv i kommentarfeltet hvor mange dere blir slik at arrangøren er best mulig forberedt. Alle er uansett velkomne! :-)

https://www.facebook.com/events/1680806572244430/

Skrevet av Tom-Erik Bakkely Aasheim 12. september 2016