Skauleis erstattes av 'Ti på Topp'

Foto: Tom-Erik Johansen

DNT Ringerike sine egne turmerker, Skauleis og Superskauleis avvikles og erstattes av Bedriftsidrettens Ti på Topp. Ti på Topp Ringerike er et godt tilrettelagt turtilbud for folk i alle aldre og samarbeidet med Bedriftsidretten har vært en suksess! Ti på Topp merker opp 19 ulike turmål i Ringerike fra 10. mai til 10. oktober hvert år. Alle som deltar får et deltagerhefte med kart og rutebeskrivelser over de ulike turmålene. Heftet kan også kjøpes på vårt kontor i Osloveien.

For å være med i trekningen av premier må du registrere dine turer på http://ringerike.tipåtopp.no.

Du oppretter enkelt din profil ved å registrere koden som står bak på turheftet og skrive inn nødvendig personalia. Da er du klar for å registrere turene dine. Hver enkelt tur har en turkode i lokket av Ti på Topp-kassen eller i turboken du finner i kassen. Det er denne som skal registreres på nettsiden din.

Du som ikke registrerer turene på nettet må sende registreringskortet til:
Bedriftsidretten i Buskerud
Schwartz gate 6, 3043 Drammen.

Neste års Ti på Topp er planlagt og aktuelle poster er plukket ut. DNT Ringerike skal med sine turledere gjennom Ti på Topp fortsette å bidra til turglede på Ringerike!

Registrer deg som deltager!

Deltagere som har kjøpt hefte oppfordres til å registrere seg som deltager på nettsiden til Ti på Topp.
Her er resten av nyhetsteksten. Denne bruker stilen brødtekst, og vises i én kolonne i full sidebredde, men du kan endre dette med kolonnevelgeren over. 

Skrevet av Hege Ballari Rindal 26. november 2014