Vassfarkoia er klar for bestilling

Vår- og påskestemning i Vassfaret på nye Vassfarkoia.
Vår- og påskestemning i Vassfaret på nye Vassfarkoia. Foto: Ole-Martin Høgfoss

Endelig er Vassfarkoia klar for bestilling! Overnatting er mulig fra fredag 8. april, altså fredag før palmesøndag. Byggekomiteen jobber på spreng for å få de siste detaljene på plass. De som bestiller i påsken vil derfor få bo på en helt ny hytte!

Nye Vassfarkoia står endelig klar og på akkurat samme tomta som den gamle. Koia ligger på Vassfarstien mellom Storekrakkoia og Fønhuskoia. Den er bygget slik at den har tre leiligheter/enheter, alle med to soverom, kjøkken med gasskomfyr, stue med vedovn og vaskerom. Enhetene/leilighetene har fått navnene Fantebu, Bertebu og Bjønnebu. Det er kjørevei helt fram hele året.  

​​​​​​​Fantebu har 9 sengeplasser og her er det ikke lov med hund, Bertebu har 7 sengeplasser med handicaprom og 1 hundebur, mens Bjønnebu som er annekset har 4 sengeplasser og 2 hundebur (1 på hvert soverom). Utedo og vedbod ligger i svalgangen mellom hytta og annekset. Det er også utedo i uthuset, beregnet for dagsturister.

Koia leies fra kl. 1400 ankomstdagen til kl. 14 avreisedagen. Koia forhåndbestilling og det kan gjøres her: 
dntringerike.no/koier

Har du ikke planlagt påskeferien ennå, så kanskje vil du være en av de første som bor på Vassfarkoia? Det jobbes på spreng for å få på plass de siste detaljene. Bildene under er tatt for noen uker siden, og da var ikke alt på plass ennå. Vi supplerer med nye bilder.