Vi har flere ledige verv

Vi har ledige verv som vi ønsker å fylle med flinke folk. Det ene ledige vervet er "stikoordinator", vedkommende har hovedansvaret for å samordne all merking på vårt omlag 360 km blåmerka stinett.
Det neste ledige vervet er koiesjef på flotte Fønhuskoia. Her har vi assistent på plass, men trenger koiesjef. Og så er det tilsynsgruppe på Lerbergsetra, det nye koietilskudd i Holleia. Dette kan enten være et par eller flere familier sammen. Lerbergsetra skal ha en TURBO-profil og sette de yngste vandrerne våre i sentrum. Vi har også verv i styret vårt som skal fylles på årsmøtet.  

​​​​​​​

Stikoordinator 
Den som har dette ansvaret vil bli godt kjent med rutenettet vårt. Ansvaret ligger i å ha kontroll på de merka stiene og hvem som gjør hva. Her er man både ute i felten og gjør noe PC-arbeid for å holde styr på arbeidet. Er du interessert? Kontakt styreleder Tom-Erik Bakkely Aasheim på styreleder@dnt.no.
Les også om stikoordinator vervet på side 14 og 15 i Skauleisposten som er på vei i din postkasse.

Koiesjef Fønhuskoia
Koiesjefen vår har etter flere år valgt å trekke seg, og vi leter etter hans erstatter. Fønhuskoia ligger ved Strøen i Vassfaret, ved Vassfarstien, og koia er flaggskipet i DNT Ringerike. Som koiesjef har du ansvaret for at denne koia fremstår pen og velholdt for våre besøkende. Det er snakk om lett vedlikeholdsarbeid, de større tingene tar DNT Ringerike seg av. Du får med en hyggelig assistent på kjøpet som har hatt tilsyn i en 3 års tid. Hun bor lokalt og kan stikke bortom Fønhuskoia ganske ofte. Er du interessert i koiesjefoppdraget? Kontakt Ellen Næsje på ellen.naesje@dnt.no.

Tilsyn Lerbergsetra
DNT Ringerike overtok Lerbergsetra 1. februar 2022. Dette er en nydelig seter på Holleia, 3 km fra Aklangen. Vi leter nå etter noen som kan ha jevnlig tilsyn og enkelt vedlikehold av setra. Dette kan enten være en koiesjef og en assistent slik vi har praktisert på de øvrige koiene, eller vi kan se for oss at kanskje flere barnefamilier deler på oppdraget. Det viktigste er at de som kan delta på tilsyn, ønsker å tilrettelegge for barn. Barnas Turlag skal ha mange turer hit, og vi ønsker at det skal være ekstra gøy for de minste på denne idylliske plassen. Så besteforeldre eller barnefamilier tenker vi er innertier. Kanskje 2-3 friluftsinteresserte mammaer/pappaer? Kontakt Ellen Næsje på ellen.naesje@dnt.no hvis du lurer på om dette er noe for deg/dere.

Styreverv
Årsmøtet vårt er torsdag 24. mars, og da skal vi velge inn nye personer i styret vårt. Vi har styremøter rundt 10 ganger i året, og du må regne med noe arbeidsinnsats også mellom styremøtene. Du trenger ikke å være frivillig i DNT Ringerike fra før, men du må være DNT-medlem. Som styremedlem får du tilgang til DNTs intranett med informasjon og webinarer, og kan virkelig være med og påvirke friluftslivet der du bor! I tillegg får du gratis adgang til alle koiene våre. Vi ønsker bred kompetanse i styret vårt, og kanskje har akkurat du det vi ser etter! Kontakt valgkomiteen hvis du er interessert i styreverv. 

Skrevet av Ellen Kristine Næsje 28. februar 2022