Barnas Turlag har hatt stemningstur til Lerbergsetra

Det beste stedet å treffe nissen må da være i skogen. På en koselig seter, der det også er en låve der man kan sette ut grøt. Barnas Turlag inviterte til stemningstur, og det ble en riktig så hyggelig dag på Holleia.

Rundt 40 små, store og 4-beinte var på Stemningstur til Lerbergsetra søndag 6. desember. Familiene gikk selv inn langs julemerket løype og kom inn til Lerbergsetra i god tid før skumring. Plutselig kom også skogsnissen ut av skogen og med sekken full av godteposer. Etterpå gikk nissen og ungene på tur for å se etter noe nissen kunne spikke noe fint av. Det ble 3 rørevisper til å røre i julegrøten med. En nisse må jo kunne lage slikt, han som er så glad i grøt! Nissen var også imponert over at flere julegraner i skogen allerede var pyntet til jul. Det var gløgg, saft og pepperkaker til alle, og mange grillet pølser.

Det ble en flott dag i skogen med mange blide og glade barn på tur.

På stemningsturen møtte også avtroppende styreleder Per Berger og ny styreleder Tom-Erik Bakkely Aasheim (valgt på ekstraordinært årsmøte 3. desember) for en kopp gløgg, pepperkake og erfaringsutveksling. Begge har et spesielt engasjement for Barnas turlag og det er bra!

Se også Barnas Turlags egen Facebookisde for flere bilder.

Skrevet av Ellen Kristine Næsje 6. desember 2021