Steinsletta Havkajakklubb

Foto: Arne Berg

En flott padlesesong er over. 
Med 40 nye medlemmer i 2021 er det tydelig at kajakkinteressen i Ringeriksregionen er økende!

Vi har hatt 23 onsdagspadlinger med et snitt på 12 deltakere, nesten en dobling fra 2020.
I tillegg har klubben arrangert 2 lavterskel klubbturer til Vestfoldkysten samt en tur til Vega på Helgeland.
Vi har avholdt 3 grunnkurs havkajakk som alle har vært fullbooket. I tillegg har flere i klubben tatt ytterligere kurs i våttkortstigen til Norges Padleforbund.

Selv om hovedsesongen for padling er over, fortsetter kajakklubben aktiviteten gjennom vinteren. Vi kjører bassengtrening hver onsdag frem til påske, i tillegg til at enkelte padler på vinteren så lenge det ikke er is.
Klubben jobber også med å få på plass en nettbasert løsning for leie av kajakk. Den skal være på plass før ny hovedsesong starter opp når isen går til våren.

Klubben legger stor vekt på det sosiale og har det veldig hyggelig på tur. Er du nysgjerrig på tilbudet, og spesielt vintertilbudet som vi nå er på vei inn i, så skal det være en klubbkveld vinterpadling onsdag 17. november kl. 19-21 på Sundvollstranda. Vi vil snakke om bekledning og andre ting vi må huske på når vi skal padle i kulda. Vi tenner bålpanne og griller, og det er mulig å bli bedre kjent.

Er du interessert i klubbkvelden og/eller padletilbudet generelt så ta gjerne kontakt med Ole Magnus Grønli eller Arne Berg i padleklubben. 

Her finner er mer info om Steinsletta Havkajakklubb.

Under stemningsbilder fra et fantastisk padleår.

Skrevet av Ellen Kristine Næsje 11. november 2021