Ta med ved til Vikerkoia

Supplering av ved på Storekrakkoia mars 2021.
Supplering av ved på Storekrakkoia mars 2021. Foto: Kari Haglund Nordby

Det har vært en kald vinter, og med mye besøk på de største koiene våre så har det gått ut over vedlageret. Det er nå fylt på med ved på Vikerkoia, men for at det som er igjen skal holde vinteren ut, så ber vi alle som skal til Vikerkoia om å ta med 1 sekk ved og supplere lageret med dette.

Foreløpig gjelder dette bare Vikerkoia, men hvis det gjelder andre koier etterhvert så vil vi skrive dette på siden der dere booker og på bekreftelsen dere mottar etter booking. Bildet over er fra Storekrakkoia, men det er langt å gå dit, så der skal dere slippe å ta med en sekk. På Vikerkoia kjører man nesten til døra, så det er enklere å ta med et bidrag der.

Ved får dere kjøpt flere steder på vei til Vikerkoia. De fleste bensinstasjoner selger vedsekker til cirka kr 150,-. Kjør innom Statoil på Vik eller Maxbo på Hvervenkastet, eller andre steder og ta med en sekk med ved. Og glemmer du det så er det ikke så viktig for det ER ved på koia. Men hvis alle bidar litt så holder vedlageret på Vikerkoia ut vinteren. God tur til Vikerkoia! 

Vikerkoia.
Vikerkoia. Foto: Natalie Hermansen