Status turer og aktiviteter de kommende ukene

Magisk lys i desember.
Magisk lys i desember. Foto: Julie Maske

Det er en usikker tid også fremover grunnet Covid19-pandemien. Vi vil vurdere hver enkelt tur nå i vinter, om gjennomføring er forsvarlig eller ikke. 

Vi avventer oppstart av årets turer og aktiviteter inntil videre.  Vi vurderer hver enkelt tur fortløpende og lar enkelte gå. Vi følger tett opp anbefalinger fra myndigheter, DNT Sentralt og Kommuneoverlege, Karin Møller. 

Nå først har vi sett oss nødt til å avlyse seniorenes kaffetreff som skulle vært på Ringerike gjestegård 26. januar og "Skileik og aking" med Barnas Turlag som skulle vært på Ringkollen" på "Kom deg ut"-dagen 7. februar. De øvrige turene avventer vi, men vi vil skrive "avlyst" på turene om vi beslutter at de skal avlyses. Hvis dere er usikre så vær vennlig å kontakt oss, ellen.naesje@dnt.no eller direkte til turleder. Se aktivitetskalenderen med alle turer, samt status på om de er avlyst eller ikke. 

Vær oppmerksom på at alle turene krever forhåndspåmelding inntil videre. dette gjøres fdierkte til turleder for alle turer.
For Barnas Turlag gjøres det på nett.

Har du lyst å gjøre deg litt mer kjent med DNT, mens du venter på at vi skal starte opp vårt aktivitetstilbud igjen, kan du ta vårt digitale ambassadørkurs. Klikk her for mer informasjon om det. 

Alle koiene er tilgjengelige slik de har vært til nå. DNT-medlemmer kan leie dem på døgnbasis til en fast pris. 
Her kan du lese mer om koietilbudet. ​​​​​​​

Skrevet av Ellen Kristine Næsje 20. januar 2021