Oppdatert status turer og aktiviteter 

Foto: Marius Dalseg Sætre

Lettelser i smitteverntiltakene gjør at vi kan sette igang med aktivitet. Men det er dessverre fremdeles begrensinger i tilbudet.  Vi kan kun ha 20 deltakere per tur og vi krever forhåndspåmelding til turleder på alle turer (Barnas Turlag påmelding på nett).

DNT Ringerike har i hele vinter vurdert hver enkelt tur fortløpende, og har fulgt anbefalinger fra myndigheter, DNT sentralt og kommuneoverlegen i Ringerike, Karin Møller. Endelig er det litt lettelser i smittevernstiltakene, så det igjen er tillatt å ha noe aktivitet. Vi håper tiltakene som har vært satt inn den siste tiden, fører til lave smittetall slik at sommeren kan bli fylt med turer og aktivitet for alle turglade.

Slik er tilbudet vårt for øyeblikket
* I de aller fleste kommuner i vårt medlemsområde, er det nå lov med organisert aktivitet for voksne utendørs, men kun for 20 personer inkl. turleder per tur. Forhåndspåmelding er påkrevd og det er fortsatt viktig å holde 1 meter avstand til de som ikke er i din kohort. Samkjøring er ikke anbefalt av personer som ikke er i samme kohort.

* Det er lov med turer og aktiviter for de under 20 år, både ute- og innendørs. Dette betyr at vi nå fra og med mai vil sette igang med noe Barnas Turlagsaktivitet og DNT Ung. Begge disse turgruppene re-etableres, men vi jobber nå godt med å få på plass gode turtilbud. 

* Vi har lov å holde nødvendige dugnader på hytter o.l, men må overholde smittevernstiltak ifm. dem. 

* Vi kan holde nødvendige kurs for frivillige, som er nødvendig for at vi skal kunne holde aktivitetene i gang. Det vil bli satt opp noen kurs nå frem mot sommeren, men vi venter med så mye som mulig til etter sommeren.

Koiene våre
Alle koiene er tilgjengelige slik de har vært til nå. DNT-medlemmer kan leie dem på døgnbasis til en fast pris. Kun de som er i samme kohort/husstand får reise på tur sammen. Ellers forventer vi at alle følger retningslinjer i egen kommune. 
Her kan du lese mer om koietilbudet. ​​​​​​​

Har du lyst å gjøre deg litt mer kjent med DNT, mens du venter på at gjenåpning, kan du ta vårt digitale ambassadørkurs. 
Klikk her for mer informasjon om det.