Oppdatert status turer og aktiviteter 

Magisk lys i desember.
Magisk lys i desember. Foto: Julie Maske

Det er en usikker tid også fremover grunnet Covid19-pandemien. Vi vil vurdere hver enkelt tur nå i vinter/vår, om gjennomføring er forsvarlig eller ikke. 

DNT Ringerike har i hele vinter vurdert hver enkelt tur fortløpende, og har fulgt anbefalinger fra myndigheter, DNT sentralt og kommuneoverlegen i Ringerike, Karin Møller. Situasjonen vi er i nå er at fellesturer de 4 kommende uker fra og med mandag 15. mars må avlyses. Det er i første rekke snakk om en tur med Barnas Turlag til Kleiva og den første seniorturen som skulle gått til Hurumåsen/Burudåsen. 

Turer etter 9. april avventer vi, men vi vil skrive "avlyst" på turene om vi beslutter at de skal avlyses. Hvis dere er usikre så vær vennlig å kontakte oss (ellen.naesje@dnt.no) eller direkte til turleder. Se aktivitetskalenderen med alle turer, samt status på om de er avlyst eller ikke. 

Vær oppmerksom på at for alle turene vil vi kreve forhåndspåmelding inntil videre. Dette gjøres direkte til turleder for alle turer, mens for Barnas Turlag gjøres det på nett.

Har du lyst å gjøre deg litt mer kjent med DNT, mens du venter på at vi skal starte opp vårt aktivitetstilbud igjen, kan du ta vårt digitale ambassadørkurs. Klikk her for mer informasjon om det. 

Alle koiene er tilgjengelige slik de har vært til nå. DNT-medlemmer kan leie dem på døgnbasis til en fast pris. Kun de som er i samme kohort/husstand får reise på tur sammen. Ellers forventer vi at alle følger retningslinjer i egen kommune. 
Her kan du lese mer om koietilbudet. ​​​​​​​