Gi bort et godt nytt år til jul!

Nå kan du gi bort en gave som kan fylles med innhold og naturopplevelser hele året: skiløyper, kyststier, fjellruter med T-merkede varder og ikke minst 550 hytter å overnatte på.

Gavekortet med medlemskort sendes til deg noen få dager etter at du har bestilt. Se knapp under.

OBS: Etter 16. desember kan vi ikke garantere at gavekortet kommer frem i posten til jul. 
Trenger du gavekortet fort, kan du laste ned 
en pdf som du kan skrive ut selv.

Turinspirasjon
Gjennom medlemsskap i DNT er mulighetene mange for fantastsike turopplevelser for alle aldre. På knappen under kan du få inspirasjon til ditt julegavemedlemsskap. Et turtips, et koieopphold, eller kanskje noe turutstyr kan være flott å gi sammen med medlemsskapet. Kontakt gjerne oss i DNT Ringerike også for inspirasjon og turtips lokalt. Inntil videre i 2021 er det slik at man må booke hele koia i DNT Ringerike. Dermed er kanskje et godt tips sammen med din medlemsskapsgave å legge ved et ferdig booket koieopphold i 2021. Foreløig er det godt om plassen på våre koier for neste år, men det kan endre seg fort. Under kan du booke plass på din favorittkoie, DET er gave man blir glad for!

Under ser du bildet av Fønhuskoia som er en av DNT Ringerikes 10 koier. Våre koier ligger på Holleia, i Åsa, i Vassfaret og på Vikerfjell. God tur i 2021.

Fønhuskoia - gi bort opplevelser for livet
Fønhuskoia - gi bort opplevelser for livet

Skrevet av Ellen Kristine Næsje 10. desember 2020