Digitalt ambassadørkurs

Bli DNT-ambassadør du også!
Bli DNT-ambassadør du også! Foto: Ellen Næsje

DNTs ambassadørkurs egner seg for deg som ønsker bedre kunnskap om DNT og medlemsforeningen din. Kurset er første trinn i DNTs turlederstige, men det er også en døråpner inn i foreningen hvis du vil gjøre andre ting som dugnadsarbeid, hjelpe til på turer og stands, stiarbeid mm. Nå er ambassadørkurset blitt digitalt, og vi håper riktig mange ønsker å ta det. Du må være DNT-medlem for å ta kurset, ellers kreves ingen forkunnskaper.  

Hva er DNTs ambassdørkurs?
Ambassadørkurset er et kurs for alle frivillige, tillitsvalgte og de som ønsker å bli frivillige i DNT. Kurset gir en innføring i DNTs historie, kjernetilbud og verdier. 

En DNT-ambassadør er et aktivt DNT-medlem som har god kjennskap til DNT. Og gjerne også god kjennskap til lokalforeningen, DNT Ringerike.  DNT-ambassadøren er godt skikket til å profilere DNT på stand, ulike arrangementer og turer.

Ambassadørkurset egner seg for de som ønsker bedre kunnskap om DNT og DNT Ringerike. Kurset er første trinn i DNTs turlederstige, og det er obligatorisk for alle som ønsker å utdanne seg videre til turleder. Utover det ønsker vi at alle som er frivillige i DNT Ringerike, har deltatt på ambassadørkurset.

I DNT Ringerike trenger vi flere frivillige. Meld deg gjerne på kurset hvis du bare er litt nysgjerrig. Kanskje får du lyst til å være mer aktiv etterhvert. Uansett tilsier jo korona-situasjonen at alle må vente litt med å komme igang med frivillig arbeid, men kanskje er det fint å ha tatt kurset nå, så har du det klart til vi åpner opp mer. Kurset forplikter ikke til noe i etterkant hvis du ikke vil. Kurset er gratis, og alle DNT medlemmer er velkommen til å ta kurset.

Etter gjennomført kurs vil det bli registrert på "Min Side" under ditt medlemskap at du har tatt kurset og diplom kan også hentes på kontoret vårt i Osloveien 10.

Hva du kan bidra med som frivillig i DNT Ringerike kan du lese mer om på vår hjemmeside under fanen Bli frivillig.

Her kan du melde deg på vårt digitale ambassadørkurs. Kurset kan tas når du vil, straks du har motatt pålogginginformasjon fra oss.

Foto: Andre Marton Pedersen
Foto: Ellen Næsje
Foto: Ellen Næsje
Bli med å merke og rydde turstier.
Bli med å merke og rydde turstier. Foto: DNT

Skrevet av Ellen Kristine Næsje 17. januar 2021