Bestill opphold i dag!

Foto: Ole-Martin Høgfoss

Koiene våre ønsker deg velkommen på tur i sommer. Endelig er samtlige koier åpne for booking! Friluftshuset i Åsa, Ellingseterkoia, Vikerkoia, Hovinkoia, Røde Kors-hytta og nå også Buvasskoia kan du besøke allerede nå. Resten av koiene kan besøkes fra 1. juli, men book allerede nå for å sikre deg plass. Koiene har mindre kapasitet enn vanlig siden enkelte senger er stengt for å ivareta kravet om sosial distansering. Men sommeren er lang og mulighetene er mange - heldigvis. Langs våre stier er det god plass og koiene er tilrettelagt for besøk.

Nærtur til egne koier

I sommer blir det hjemmesommer for de aller fleste. DNT Ringerike har 10 flotte koier som som gir fantastiske sommeropplevelser uten å dra veldig langt. Kanskje nettopp dette er sommeren du skal gå hele Vassfarstien eller besøke koier du ikke har vært på før? Ta med telt eller hengekøye og gå en blåmerka sti, finn et fiskevann eller prøv deg på kajakk- eller kanotur. Rett utenfor stuedøra finnes turopplevelser som perler på en snor enten du vil på dagstur eller gå tur i mange dager. DNT Ringerike ønsker både medlemmer og ikke-medlemmer velkommen til å bruke vårt tilbud i sommer.

Her er noen turforslag. Det finnes mange flere!
Trekanten i Vassfaret - 3 dager - 67 km
Fra skog til fjell sør for Vassfaret - 4 dager - 54 km
Vassfarstien hele - 7 dager -  116 km
Hønefoss elvelangs - 2 timer - 7,5 km
Koselig tur rett utenfor stuedøra (Oppenåsen, Midttjern) - 3 timer - 5 km
Gåtur på gode stier (Gullerudmarka) - 3 timer - 5,5 km
Blomstertid i Åsa (Ultvettjern) - 2 timer - 5 km

​​​​​​​Ta gjerne turen innom kontoret vårt mellom kl. 13 og kl. 17 mandag og torsdag i sommer. Vi selger kart, DNT-nøkkel og gir turveiledning.

Her finner du informasjon om alle våre koier
I forbindelse med Covid-19-pandemien har det vært behov for tilpasninger i vårt koietilbud.
Les informasjonen nøye før du drar på tur. 
Husk også at andre lokalforeninger kan ha tilrettelagt annerledes for å møte kravene fra helsemyndighetene. Noen steder er det kun mulig å leie hele hytter, mens det andre steder kan en booke senger men med begrenset kapasitet, slik vi har valgt å gjøre det i DNT Ringerike. Ditt medlemsskap betyr mye 

Et medlemskap i DNT har aldri vært mer verdt. Det går med på å sikre at hytte- og rutetilbudet fortsatt er der, når vi har kommet oss igjennom disse utfordrende tidene.​​​​​​​ DNT har 550 hytter og over 22 000 km med merkete sti over hele landet, og det er mange muligheter for en spennende og opplevelsesrik sommer i Norge.

Drømmer du om nye fjellområder og skjulte koieperler utenfor der du ferdes til vanlig? 
Fantaserer du om et topptureventyr, den perfekte familieferiehytta eller et stille tjern langt inni trollskogen?

DNT har 550 hytter rundt om i Norge, dette er inkludert de 10 vi har her i Ringerike. Noen er mye brukt og godt kjent blant mange. Andre er ikke like kjent, men de er minst like fine. I år blir det Norgesferie på de aller fleste. DNT har valgt ut noen perler som fortjener å bli utforsket av flere i sommer. Og husk at i sommer må alle forhåndsbestille plass. Det gjelder her i DNT Ringerike og alle de andre koiene/hyttene i DNT-systemet. God hjemmesommer! Og riktig god tur! Les mer.