Viktig informasjon for leie og bruk av våre hytter

Sett deg godt inn i hygiene og vaskerutiner før du tar hytta i bruk.
Sett deg godt inn i hygiene og vaskerutiner før du tar hytta i bruk.

I forbindelse med Covid-19-pandemien, er det behov for tilpasninger i vårt hyttetilbud. For deg som hyttegjest vil tilbudet oppleves mye likt det du er vant med fra tidligere. Likevel er det noen endringer som du må sette deg inn, i tillegg til de siste anbefalinger fra FHI.

LES DETTE: 

  • All bruk av våre koier må bookes på forhånd.
        - Dagsbesøk og uanmeldt overnatting er ikke tillatt. 
        - Toaletter er kun tilgjengelig for de som har booket opphold.
  • Vi har stengt noen av sengene for booking slik at det vil være flere tilgjengelige senger på koia enn det som er mulig å booke.
         - Vi ber våre gjester om å spre seg hensiktsmessig på rommene etter ankomst, uavhengig av hvilken seng som 
             er forhåndsbooket.
          - Det er ikke lov å være flere gjester på hytta enn antallet som er åpnet for booking, dette er fordi fellesarealene setter
             begrensning.
         - Gjester i samme husstand må bo på samme rom.
  • Du må ha med ren lakenpose/sovepose inkl. putetrekk eller fullt sengetøy.
         - Dette må være nyvasket på 60 grader.  
  • Ta med deg rikelig med våtservietter, såpe og desinfeksjonsprit (minimum 70 % alkohol). Håndhygiene er viktig!
  • Ta med deg egne søppelposer og ta med deg søppelet ditt hjem.
  • Du skal ikke besøke våre hytter om du har symptomer på luftsveisinfeksjon, selv milde symptomer. 
  • Du som gjest er ansvarlig for å følge anvisningene på koia, for å sikre godt renhold og hygiene mens dere bor på koia.
  • Informer oss dersom dere opplever noe som ikke følger retningslinjene!
    ​​​​​​​

PÅ HYTTA:

•    Kjøkken: bruk kjøkkenpapir. Oppvask av dekketøy og bestikk vaskes med oppvasksåpe og varmt vann. 
      Hell kokende vann over oppvasken til slutt og la den lufttørke. Rengjør vaskevannsfat med kokende vann eller
      la den stå i 10 min med klorinvann og skyll etterpå. 

•    Rengjør kjøkkenet, inkludert oppvaskbørsten, med klorvann eller såpevann. Vask kjøkkenet før du vasker andre områder.

•    Spisebord vaskes med såpe og vann etter bruk.

•    Utvask ved avreise: vask  kjøkken, toalett, gulvet og alle berøringspunkter og flater grundig. Legg gulvfille i klorvann i 10 min
      etter bruk og heng opp til tørk.

•    Klorvann blandes i følgende forhold: 1,25 dl klor til 5 l vann, 2,5dl klor til 10 l vann

•    Ta med søppel hjem. Vask søppelbøtta utenpå ved synlig søl.