Vårskitur

Fellestur

Fra dato
21. april 2018 kl. 09:48
Til dato
22. april 2018 kl. 18:20
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Arrangør
DNT Ringerike
Turområde
Hardangervidda, Skarvheimen (se kart)
Dette arrangementet er over!
Vårskitur Finse-Geiteryggen med Kjersti Hovland. Velkommen med på skitur i et fantastisk område! Lørdag går vi over Omnsbreen til den hyggelige Geiterygghytta hvor det blir middag og overnatting. Geiterygghytta er en betjent hytte. Søndag går vi tilbake til Finse, enten via Kyrkjedøri eller samme vei som vi kom. Det er dagsetapper på ca. 17-18 km med høydeforskjell på ca. 5-600 meter.
 
Turen er krevende, så deltakerne bør være i rimelig god form. Fjellski er obligatorisk. Vi tenker sikkerhet, og alle deltakerne må ha med utstyr som vinterfjellet krever: Vindtette og varme klær, spade, vindsekk, liggeunderlag, fjellski m.m. Utstyrsliste blir sendt ut. Værforbehold. Transport: Vi tar morgentoget fra Hønefoss 0948, ankomst Finse kl. 1234. Retur fra Finse kl. 1820. Ankomst Hønefoss kl. 2107. Maks. 12 deltakere. Det er ingen betaling til DNT, men deltakerne betaler selv for overnatting, servering og transport. Deltakerne bestiller selv togbillett. Ta kontakt med turleder Kjersti Hovland på tlf. 98662436 for flere opplysninger. Påmelding til khovland2000@yahoo.no innen 15. april.
 

Vårskitur

Vårskitur Finse-Geiteryggen med Kjersti Hovland. Velkommen med på skitur i et fantastisk område! Lørdag går vi over Omnsbreen til den hyggelige Geiterygghytta hvor det blir middag og overnatting. Geiterygghytta er ...

Kontaktinformasjon: