Eventyrstund ved Kolltjern på Ringkollen

Fellestur

Dato
10. mars kl. 17:00 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangører
Barnas Turlag Ringerike, DNT Ringerike , Ringkollen Vinterfestival
Turområde
Nordmarka, Krokskogen og Romeriksåsene (se kart)
Turkode
2263
Dette arrangementet er over!

Barnas Turlag inviterer til en tradisjonsrik eventyrstund ved Kolltjern. Dere kjører forbi P-plassen ved Ringkollen i retning Øyangen (Jonsetangen), og etter ca. én kilometer er det en liten p-plass. Vi merker med tydelig DNT-banner akkurat hvor dere skal parkere og hvor skiløypa starter. Inn til Kolltjern er det cirka 900 meter og turen er stemningsfylt opplyst med fakler (ihvertfall på hjemveien når det er blitt mørkt).

Vi serverer saft og kaffe ved bålet, og dere tar selv med kveldsmaten. Ta med egen Turkopp hvis dere vil ha drikke av oss. Lurt også å ta med en hodelykt for hjemveien og noe å sitte på. Ta også gjerne med et rumpeakebrett til lek rundt bålet. Ekstra klær og skift! Oppmøte ved Kolltjern er kl. 1700, og dere må regne litt tid inn med de aller minste. Ann Kristin Aanerud er eventyrforteller i år igjen. Hvilket eventyr skal hun fortelle i år, tro? TURBO elsker bål og eventyr og har sagt han også vil komme på eventyrstund på Kolltjern med Barnas Turlag.

I år er det bare å møte og vi trenger ingen forhåndspåmelding.
Velkommen på kveldsmattur med eventyr.

Passer best for: Alle barn

Turen er en del av Ringkollen Vinterfestival.

Eventyrstund ved Kolltjern på Ringkollen

Barnas Turlag inviterer til en tradisjonsrik eventyrstund ved Kolltjern. Dere kjører forbi P-plassen ved Ringkollen i retning Øyangen (Jonsetangen), og etter ca. én kilometer er det en liten p-plass. Vi merker ...

Kontaktinformasjon: