Fisketur til Høgabu (19-30 år)

Fellestur

Fra dato
25. september kl. 08:00
Til dato
26. september
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fisketur, Bergsdalenkvammafjella, Dntung, Dntungdom
Arrangører
DNT ung Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
568
Dette arrangementet er over!

Denne helgen tar vi turen til Høgabu i vakre Bergsdalen! Vi skal teste fiskelykken og nyte høstfjellet. Høgabu er en av de eldste hyttene til Bergen og Hordaland Turlag, og vi skal tilbringe helgen her. Ryktene sier det er gode fiskemuligheter så dette er en perfekt tur å ta med fiskestangen, og ellers skal vi gå fine høstturer.

Fredag : VI fordeler oss i biler og kjører til Lid i Bergsdalen. Herfra til Høgabu er en tur på ca 5 km på god sti i flott terreng. Turen er beregnet på rundt 2-3 timer og vi planlegger å gå i et behagleig tempo som passer alle :) På kvelden lager vi god middag sammen og koser oss med spill og å bli kjent.

Lørdag: Idag skal vi virkelig teste fiskelykken. Vi skal prøve ulike fiskevann og kanskje gå en fjelltur i nærområdet rundt Høgabu. Vi håper selvsagt på fint vær og tilpasser programmet for dagen utifra ønsker og behov. På kvelden blir det nok en god, felles middag. 

Søndag: Vi har en rolig morgen på hytten før vi går samme vei tilbake til Lid for å kjøre hjem. 

Oppmøte: klokken ... ... på Bergen Busstasjon

Turledere: Kristoffer Olsnes og Hanna Eskeland 

Utstyr: Se Turlaget sin utstyrsliste for sommerfjellet for utvidet liste. Husk at det kan blir kaldt på fjellet, så ullundertøy, ullgenser og lue/buff er viktig. Fikseutstyr om du har. Husk sovepose eller lakenpose.

Mat: turledere handler inn til felles middag fredag og lørdag. Du har selv ansvar for å ta med frokost og lunsj.  

Aktivitetskort: På denne aktiviteten kan du bruke aktivitetskort. Send en påmelding med navn, telefonnummer, fødselsdato og epost til rune.mo-bjorkelund@dnt.no med bilde av aktivitetskortet ditt.

Har du spørsmål om turen?
Ta kontakt med rune.mo-bjorkelund@dnt.no eller Tlf. 55 33 58 30

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Kristoffer Olsnes
  • Hanna Eskeland