Kom deg ut-dagen - gi bort turfavoritt og vinn TURBO-premier

Arrangement

Dato
7. februar kl. 08:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangører
Barnas Turlag Ringerike, DNT Ringerike , Skiforeningen
Turområde
Holleia, Vikerfjell og Vassfaret (se kart)
Turkode
Barnas Turlag
Dette arrangementet er over!

I år må vi gjøre ting annerledes! Vanligvis pleier vi å trekke så mange som mulig til et heidundranes arrangement, men i år må vi spre oss på tur.

TURBO sin utfordring til dere er å poste deres barns favoritt-tur eller favoritt-turmål på vår facebook side "Barnas Turlag Ringerike". Da bidrar dere til å gi andre barnefamilier fine forslag på hvor de kan legge turen sin på "Kom deg ut"-dagen. TURBO vil også gi sitt bidrag og tilsammen får vi kanskje riktig mange små og store turtips å velge blant. Dere kan ikke regne med å få fullverdige turforslag og trenger heller ikke å gi det selv, men på facebook er det jo mulig å spørre hvis noe er uklart. Så her kan vi hjelpe hverandre. 

Med dette digitale bidraget håper vi å bidra til at folk både kommer seg ut på "Kom deg ut"-dagen og kanskje sprer seg mer enn de ellers ville gjort. Men husk at smittevernregler må overholdes. Vår oppfording er å ikke dra til de typiske utfartsstedene, men å velge en tur dere kanskje ikke har gått før, men som er en turfavoritt hos en annen turfamilie og andre barn. Så blir dere også litt rikere på forslag.

De som gir bort sitt turforslag eller favoritt-turmål på vår facebookside, og/eller ila. "Kom deg ut"-dagen poster hvilken tur de valgte, er med i trekningen av fine TURBO-premier. Se eksempler under.

Turforslagene postes altså på facebook og forslagene vil i tillegg fortløpende bli oppdatert på dette arrangementet.
Last ned vår plakat her.

TURBOS og barnas favoritturer på "Kom deg ut"-dagen søndag 7.februar:
1.) Turbo anbefaler Vikerfjell på "Kom deg ut"-Dagen. Se mer info og kommentarer på vår facebookside på Barnas Turlag Ringerike.
2.) Turbo anbefaler skøytetur på "Kom deg ut"-dagen. Se mer info og kommentarer på vår facebookside på Barnas Turlag Ringerike.
3.) Turbo anbefaler gapahuktur på "Kom deg ut"-dagen. Se mer info og kommentarer på vår facebookside på Barnas Turlag Ringerike.
4.) Hva med å gå på beina på "Kom deg ut"-dagen? Det er mange som som holder åpne "labbeløyper" i skogen. Del gjerne dine tips på  Barnas Turlag Ringerike
5.) Turbo anbefaler stjernekikking på  "Kom deg ut"-dagen. Se mer info og kommentarer på vår facebookside på Barnas Turlag Ringerike.
6.) Turbo anbefaler skitur til Borgersetra fra Ringkollen "Kom deg ut"-dagen. Se mer info og kommentarer på vår facebookside på Barnas Turlag Ringerike..
osv.
7.) TURBO anbefaler familie skitur rundt Øvre Kollsjø, i Strømsoddbygda. Se mer info og kommentarer på vår facebookside på Barnas Turlag Ringerike.
8.) 
9.) 

 

 

Kom deg ut-dagen - gi bort turfavoritt og vinn TURBO-premier

I år må vi gjøre ting annerledes! Vanligvis pleier vi å trekke så mange som mulig til et heidundranes arrangement, men i år må vi spre oss på tur. TURBO sin ...

Kontaktinformasjon: