Holleiamarsjen

Fellestur

Dato
19. september kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Seniorer
Arrangører
DNT Ringerike, Barnas Turlag Ringerike
Turområde
Holleia, Vikerfjell og Vassfaret (se kart)
Turkode
Holleiamarsjen 2021
Dette arrangementet er over!

Stranden Idrettslag på Ask og DNT Ringerike inviterer til Holleiamarsjen 2021.

Holleiamarsjen er en fin turmarsj på fine stier for store og små fra Aklangen til Lerbergsetra. Marsjen har lang historie på bygda, med turer i 3 forskjellige distanser som samles på Lerbergsetra for rast og pause.

Fra Hønefoss kjører dere mot Tyristrand, men tar av opp mot Aklangen ved Stranden skole på Ask. Her fra er det ca. 4 km på bomveg til der dere parkererer (ved Aklangen) og turmarsjen starter.
En representant fra Stranden I.L eller DNT vil stå enten ved bommen eller ved Aklangen og ønske velkommen. Husk å betale i bommen, ellers er turmarsjen gratis.
Se etter DNTs beachflagg. 

Dere velger selv hvilken løype dere skal gå gå.
Lang og mellomlang løype starter begge på Aklangen og er hendholdsvis 8 og 6 km tur/retur Lerbergsetra. 
De som skal gå kort løype/miniløypa kjører litt lenger og parkerer ved Engelen. Derfra er det 3 å gå tur/retur Lerbergsetra (1,5 km en vei).

Alle tre løyper er nymerket i sommer av Stranden Idrettslag. De bruker hvit merking som er idrettslaget farge (DNT bruker blå). I tillegg vil det være morsomme spørsmål underveis i løypene med fasit på Lerbergsetra. Vi trekker 10 heldige vinnere som får fine TURBO-premier fra svarlappene vi får inn ved ankomst Lerbergsetra. Vi merker også med DNT merkebånd i stikryss slik at vi er helt sikre på at alle kommer vel frem.

Vel fremme på Lerbergsetra blir det kake- og kaffesalg som idrettslaget står for. Ellers må man ha med til egen lunsj/picknik. Det blir noen småaktiviteter på den koselige vollen på Lerbergsetra, ta gjerne med fiskestanga hvis du ønsker å prøve lykken i vannet. 

Hjem igjen går dere selv, men vi sørger for at vi er sist ut av vollen på Lerbergsetra.

Start er mellom 1100 og 1130. Dere starter når dere selv vil i dette tidsrommet. 

Arrangementet er gratis, men dere må betale i bommen på Aklangveien (kan betale med Vipps).

Meld dere på høstens vakre eventyr! Se påmeldingsknapp tilhøyre på denne siden. Meld på alle som skal delta. 
Vi krever påmelding av hensyn til Covid19.

Passer best for: Alle 

Holleiamarsjen

Stranden Idrettslag på Ask og DNT Ringerike inviterer til Holleiamarsjen 2021. Holleiamarsjen er en fin turmarsj på fine stier for store og små fra Aklangen til Lerbergsetra. Marsjen har lang ...

Kontaktinformasjon: