Eventyrstund ved Kolltjern på Ringkollen

Fellestur

Dato
11. mars kl. 18:00 - 19:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangører
Barnas Turlag Ringerike, DNT Ringerike , Ringkollen Vinterfestival
Turområde
Nordmarka, Krokskogen og Romeriksåsene (se kart)
Turkode
Barnas Turlag
Dette arrangementet er over!

NB! I Skauleisposten står datoen tirsdag 2.mars, men dette er en trykkfeil og riktig dato er torsdag 11.mars. Vi beklager dette.
NB! NB! pga. pandemien ønsker vi forhåndspåmelding, se lenger ned. Men påmelding er ikke bindende og vi ønsker bare navn til de voknse, så tar dere med de barna dere vil. 

Barnas Turlag inviterer til en tradisjonsrik eventyrstund ved Kolltjern. Dere kjører forbi P-plassen til Ringkollen/oppslagstavla i retning Øyangen (jonsetangen) og etter cirka en kilometer er det en liten p-plass. Vi merker med tydelig DNT-banner akkurat hvor dere skal parkere og hvor skiløypa starter. Inn til Kolltjern er det cirka 900 meter og turen er stemningsfylt opplyst med fakler (ihvertfall på hjemveien når det er blitt mørkt).

Vi serverer saft og kaffe ved bålet, og dere tar selv med kveldsmaten. Ta med egen Turkopp hvis dere vil ha drikke av oss. Lurt også å ta med en hodelykt for hjemveien og noe å sitte på. Ta også jerne med et rumpeakebrett til lek rundt bålet. Ekstra klærog skift! Oppmøte er ved Kolltjern er klokken 1800, og dere må regne litt tid inn med de aller minste. I år blir det Ann Kristin Aanerud som er eventyrforteller. Husk sitteunderlag og godt med klær. Hodelykt er også kjekt å ha med seg. TURBO elsker bål og eventyr og har sagt han også vil komme på eventyrstund på Kolltjern med Barnas Turlag.

I år krever vi forhåndspåmelding og det gjør du til høyre på denne siden. Meld på kun de voksne, vi trenger ikke vite antall barn.
(Men det er kjenkt å vite hvilke voksne som har vært med for de har gjerne en registrert epost). Påmelding er ikke forpilktenede. Hvis dere velger å ikke stille likevel, så er det fint om dere bare sender en sms til ellen Næsje på 952 40 607 og sier at dere ikke kommer likevel. Eller dere bare ikke møter. Vi vet hvordan det er med barn at ting kan bli annerledes enn man har planlagt ;-)

Velkommen på kveldstur!

Passer best for: Alle barn

Turen er endel av Ringkollen Vinterfestival.

Eventyrstund ved Kolltjern på Ringkollen

NB! I Skauleisposten står datoen tirsdag 2.mars, men dette er en trykkfeil og riktig dato er torsdag 11.mars. Vi beklager dette. NB! NB! pga. pandemien ønsker vi forhåndspåmelding, se lenger ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Ellen Kristine Næsje
  • Stina Borgli
  • Turid Bjørnum