Introkurs i havkajakk

Kurs

Dato
22. august kl. 17:00 - 21:00
Passer for
Alle
Arrangør
DNT Ringerike
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Kurset passer bra for alle som har liten erfaring med padling og har lyst til å prøve seg med en havkajakk.

Frammøte på parkeringsplassen ved Steinsfjorden Montessoriskole for en hyggelig og spennende innføring i havkajakkpadling!

Du må ta med matpakke og noe å drikke til deg selv samt klær som passer til padling denne dagen. Vanligvis er sportsklær samt regnjakke og noen mellomlag av ull eller fleece nok. Husk at skoene blir våte også!

Pris: Kurset koster kr 300,- pr. person (DNT-medlem) eller kr 500,- pr. person (ikke DNT-medlem) uten våttkort. Ønsker du å få våttkortet, blir det kr 300,- pr. person i tillegg. Trenger du å leie utstyr, betales dette med kr 100,- pr. person. Kursinnholdet inkluderer introkurset fra NPS våttkortstigen. Mer info her: http://www.padling.no. Det er begrenset med låneutstyr (4 sett), så ta gjerne med eget utstyr! Du trenger minst kajakk, åre og vest. Å leie en kajakk, åre, spruttrekk og vest fra DNT koster kr 100,- pr. person.

Kontaktinfo: info@qajaujuq.no eller tlf. 479 60 994

Bindende påmelding minst 2 uker før kurset til turlederen. Si litt om din erfaring med havkajakk/padling og om du ønsker å bruke låneutstyr / få våttkortet.

Introkurs i havkajakk

Kurset passer bra for alle som har liten erfaring med padling og har lyst til å prøve seg med en havkajakk. Frammøte på parkeringsplassen ved Steinsfjorden Montessoriskole for en hyggelig ...

Kontaktinformasjon: