Vårskitur

Fellestur

Fra dato
6. april kl. 09:48
Til dato
7. april kl. 21:07
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer for
Alle
Arrangør
DNT Ringerike
Turområde
Skarvheimen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vårskitur Finse-Geiteryggen med Kjersti Hovland. Velkommen med på skitur i et fantastisk område! Lørdag går vi over Omnesbreen til den hyggelige Geiterygghytta hvor det blir middag og overnatting. Geiterygghytta er en betjent hytte. Søndag går vi tilbake til Finse, enten via Kyrkjedøri eller samme vei som vi kom. Det er dagsetapper på ca. 17-18 km med høydeforskjell på ca. 5-600 meter.

Turen er krevende, så deltakerne bør være i rimelig god form. Fjellski er obligatorisk. Vi tenker sikkerhet og alle deltakerne må ha med utstyr som vinterfjellet krever: Vindtette og varme klær, spade, vindsekk, liggeunderlag, fjellski m.m. Utstyrsliste blir sendt ut. Værforbehold.

Transport: Vi tar morgentoget fra Hønefoss kl. 09.48 som er på Finse kl. 12:34. Retur fra Finse kl. 18:20 med ankomst i Hønefoss kl. 21:07. Maks. 12 deltakere. Det er ingen betaling til DNT, men deltakerne betaler selv for overnatting, servering og transport. Deltakerne bestiller selv togbillett.

Ta kontakt med turleder Kjersti Hovland, tlf. 986 62 436 for flere opplysninger. Påmelding til khovland2000@yahoo.no innen 30. mars.

Vårskitur

Vårskitur Finse-Geiteryggen med Kjersti Hovland. Velkommen med på skitur i et fantastisk område! Lørdag går vi over Omnesbreen til den hyggelige Geiterygghytta hvor det blir middag og overnatting. Geiterygghytta er ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Kjersti Hovland