Trilletur: Langs Postvegen til Sætregården

Fellestur

Dato
11. desember 2019 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, , Trilletur, Nærmiljø
Arrangører
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen, Vestlandet
Dette arrangementet er over!

Bli med på årets siste trilletur i fantastisk kulturlandskap med nydelig utsikt over store deler av Åsane og Bergen nord.

Oppmøtested: P-plass ved Mellingen

Oppmøtetid: kl. 11.00

Kjør til Åsane, i rundkjøring ved Gullgruven ta av på vei mot IKEA, venstre i rundkjøringen hvis du kommer fra Bergen. Ta så første til høyre, inn på Dalavegen og følg denne veien innover langs et vann til du kommer til en stor parkeringsplass, og skilt til postveien.

Ta gjerne med nistepakke og drikke.

Trilleturleder: Vi trenger trilleturleder - lyst å lede?
Alle trilleturer som ikke får en trilleturleder, går bare av seg selv, da det ofte er enkle og hyggelige turer som lett lar seg gjennomføre uten av noen leder an. Men det alle aller beste er om vi har en trilleturleder. Så ta kontakt om du kan bidra.Det er frivillige som stiller opp som trilleturledere på disse turene, og hjelper oss med å opprettholde dette tilbudet. Hvis du er kjent i det området en trilletur er satt opp, eller ønsker å lede en trilletur, så har vi kart og forslag til trilleturruter tilgjengelige. Det er derfor en ganske enkel, og mest sosial oppgave å være trilleturleder.

Les våre generelle vilkår her

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 130,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1270,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag BergenLik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Lyst til å lede en tur? Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlf. 55 33 58 18 eller send epost: hild.aase@dnt.no